50 JAAR JETSE ACADEMIE

Welkom!

 

Onze academie bestaat dit schooljaar 50 jaar en dat willen we graag vieren! Op deze pagina kan u al het laatste nieuws omtrent het komende feestjaar op de voet volgen. Events, workshops, concerten, een verslag van voorbije events, foto's,... kom regelmatig een bezoekje brengen en beleef het van bij het begin!

FOTO'S

OPENINGSFEEST 9 OKTOBER 2019 klik HIER

JAMSESSIE #1 16 NOVEMBER 2019 klik HIER

JAMSESSIE #2 7 FEBRUARI 2020 klik HIER

FILMPJES

AFTERMOVIE OPENINGSFEEST 9 OKTOBER 2019 klik HIER

COMMUNICATIE AANGAANDE MAATREGELEN T.A.V. HET CORONAVIRUS

Donderdagavond 12 maart heeft de Nationale Veiligheidsraad verregaande maatregelen aangekondigd om het coronavirus te vertragen en risicogroepen te beschermen.

De lessen in alle basis- en secundaire scholen worden geschorst. Ook de lessen in de Centra voor Volwassenenonderwijs, Centra voor Basiseducatie en academies voor deeltijds kunstonderwijs worden geschorst.

Deze maatregelen gaan in op vrijdagavond 13 maart om middernacht. Ze gelden voorlopig tot en met 3 april. Daarna begint de paasvakantie.

 

De lessen vandaag vrijdag 13 maart gaan wel normaal door. Alle activiteiten naast de reguliere lessen worden uiteraard ook geschorst. 

THROWBACK

OPENINGSFEEST 9 OKTOBER 2019

Het openingsfeest is spijtig genoeg voorbij maar we blikken terug op een fijn en ondanks het koude weer een heel warm feestgebeuren. Ons feestjaar werd alvast schitterend ingezet. Dank aan iedereen die erbij was. Het deed ons enorm veel plezier jullie te mogen verwelkomen!

In de rubrieken foto's en filmpjes (onderaan deze pagina) kan u alvast enkele sfeerbeelden van het voorbije openingsfeest terugvinden.

Veel kijk- én luisterplezier!

JAMSESSIE 16 NOVEMBER 2019

Op 16 november ging de allereerste jamsessie van onze academie door. Het ensemble o.l.v. Anu Junnonen opende stijlvol de avond. In tussentijd bleef het publiek beetje bij beetje binnenstromen met als resultaat een goed gevuld café Excelsior. Om 19.30u was het dan zover. Stijn Convents, coördinator van de afdeling jazz-pop-rock, nam het woord en de eerste jamsessie werd officieel geopend. Tevens werd ook het gloednieuwe jamboek voorgesteld dat speciaal voor de jamsessies werd uitgewerkt door de leerkrachten jazz-pop-rock. Leerlingen uit de klassen zang, elektrische gitaar, trompet, saxofoon, drums,... klommen meteen het podium op en er ontstond al heel vlug een bruisend muzikaal spektakel.

De jamsessie doelde specifiek op beginnende jammers waarbij elke deelnemer gericht werd ondersteund door de aanwezige leerkrachten. Speciaal voor deze gelegenheid konden we tevens rekenen op Boudewijn Cox van het directieteam die ons vervoegde op de basgitaar.

Het werd een wervelende muzikale avond waarbij het aanstekelijk was om te zien hoe leerkrachten en leerlingen samen in muzikale dialoog gingen!

Dank aan het leerkrachtenteam, Anu Junnonen, Boudewijn Cox, Stijn Convents, Glen De Jonghe, David Vanden Bosch en Ruben Wybo voor deze topavond! Op naar de volgende jamsessie!

©2019 door JetseAcademie. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now