©2019 door JetseAcademie. Met trots gemaakt met Wix.com

50 JAAR JETSE ACADEMIE

Welkom!

 

Onze academie bestaat dit schooljaar 50 jaar en dat willen we graag vieren! Op deze pagina kan u al het laatste nieuws omtrent het komende feestjaar op de voet volgen. Events, workshops, concerten, een verslag van voorbije events, foto's,... kom regelmatig een bezoekje brengen en beleef het van bij het begin!

FILMPJES

AFTERMOVIE OPENINGSFEEST 9 OKTOBER 2019 klik HIER

FOTO'S

JAMSESSIE #1 16 NOVEMBER 2019 klik HIER

OPENINGSFEEST 9 OKTOBER 2019 klik HIER

THROWBACK

OPENINGSFEEST 9 OKTOBER 2019

Het openingsfeest is spijtig genoeg voorbij maar we blikken terug op een fijn en ondanks het koude weer een heel warm feestgebeuren. Ons feestjaar werd alvast schitterend ingezet. Dank aan iedereen die erbij was. Het deed ons enorm veel plezier jullie te mogen verwelkomen!

In de rubrieken foto's en filmpjes (onderaan deze pagina) kan u alvast enkele sfeerbeelden van het voorbije openingsfeest terugvinden.

Veel kijk- én luisterplezier!

JAMSESSIE 16 NOVEMBER 2019

EVENEMENTEN NOVEMBER - DECEMBER 2019

Op 16 november ging de allereerste jamsessie van onze academie door. Het ensemble o.l.v. Anu Junnonen opende stijlvol de avond. In tussentijd bleef het publiek beetje bij beetje binnenstromen met als resultaat een goed gevuld café Excelsior. Om 19.30u was het dan zover. Stijn Convents, coördinator van de afdeling jazz-pop-rock, nam het woord en de eerste jamsessie werd officieel geopend. Tevens werd ook het gloednieuwe jamboek voorgesteld dat speciaal voor de jamsessies werd uitgewerkt door de leerkrachten jazz-pop-rock. Leerlingen uit de klassen zang, elektrische gitaar, trompet, saxofoon, drums,... klommen meteen het podium op en er ontstond al heel vlug een bruisend muzikaal spektakel.

De jamsessie doelde specifiek op beginnende jammers waarbij elke deelnemer gericht werd ondersteund door de aanwezige leerkrachten. Speciaal voor deze gelegenheid konden we tevens rekenen op Boudewijn Cox van het directieteam die ons vervoegde op de basgitaar.

Het werd een wervelende muzikale avond waarbij het aanstekelijk was om te zien hoe leerkrachten en leerlingen samen in muzikale dialoog gingen!

Dank aan het leerkrachtenteam, Anu Junnonen, Boudewijn Cox, Stijn Convents, Glen De Jonghe, David Vanden Bosch en Ruben Wybo voor deze topavond! Op naar de volgende jamsessie!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now